IDEJOM DO NOVCA FREE DOWNLOAD

Da li pomalo ili sve odjednom — to ovisi o tenzijama prevaranta. Ja sam danas nasjeo na mail drazen toprek. To mu je dovoljno da provuce karticu negdje online i isprazni Vam tekuci racun i cijeli minus ako imate odobreno. Toliko od mene i nemojte slati osobnu, kreditnu karticu ili bilo kakve vazne dokumente nikome …. Pozdrav da nas sam dobio poruku od ferijan.

Uploader: Kagar
Date Added: 7 October 2016
File Size: 59.24 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 46684
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

I ja sam pokusao biti prevaren preko njegovo servisa. Ista stvar i kod mene… Gospodin Sean Jessy cutesjessy gmail. Ne triba nista minjat. Bok Velimir, Moj kontakt xxx.

Slaven Bilić dovodi Antu Ćorića iz Dinama i to za veliku svotu novca –

Namirisao sam da tu nesto ne stima, hvala sto ste postavili ovo, jer sam time potvrdio svoje sumnje. Zvao me jucer jedan gospodin vlasnik nekog portala President ili sl. U tom slucaju korisnik ima broj kartice, datum d i CCV broj. Preporucam da kontaktirate MUP i posaljete im preslike emailova.

Je li to prevarant? Kako prepoznati znakove i sigurno trgovati

Uspjeli su me prevariti za veliku sumu novca. Upravo se to meni desilo danas… Jakob Greogre Arnaud me je kontaktirao i poslao lazne bankovne podatke kao da je platio preko Raiffeisen Bank International Banka. Pozdrav svim i nedajte se varati, provjerite osobu i sve podatke vise puta prije nego im date nekakve informacije.

  PIPESIM 2003 FREE DOWNLOAD

Danas sam dobio mail od njega pa da upozorim da je opet pocelo. Idejom do novca Regards Mrs Ewelina Bak. Naravno da tu nesto smrdi. Ja mu dao presliku osobne,a jesam konj.

Naime kontaktirao me je SMS-om na te zamolio da se obratim na e-mail drazen74toprek gmail. Danas sam odmah kontaktirala banku. Mene je kontaktirao neki Velimir Ivanovic…mkao da mu kopiram idjeom bla bla…. Zvao sam svoju banku, nema me za sta tuziti jer nemam njegov novac i ocito je da se radi o prevari. Sada se naziva Miroslav Novosad. Majstore, radi se o prevarantu te idejom do novca probaj ignorirati mailove. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja oko SMSaj. Ja sam danas nasjeo na mail drazen toprek.

Ok,super onda da previse ne duljimo oko svega novac bih vam odmah uplatio na bankovni racun putem internet bankarstva samo mi posaljite sliku kartice na koju da uplatim novac,kako bih znao kome uplacujem,Hvala!

Prvo se javi sa mobitela br. idejom do novca

Slaven Bilić dovodi Antu Ćorića iz Dinama i to za veliku svotu novca

Za osobnu ne znam. Trazi vas da mu date racun banke i kad mu posaljete dobiti ce te od njega scan papira neke lazne banke da cekaju tracking broj da vam odobre prijenos novca na racun. Molim vas da obavjestite iedjom da netko s tog maila ocigledno ljudima podvaljuje svasta.

  CLICK CLACK BUKU FREE DOWNLOAD

Mozes li mi poslati kakve dokaze i argumente za ovo sto tvrdis? Buduci da se tu radi o vise laznih mailova, konekcijama na razne internet providere i pokusavanja prikrivanja tragova, tesko da ce mu MUP uci u trag. Ima li netko iskustva s tim?

Je li to prevarant? Kako prepoznati znakove i sigurno trgovati

Eto…i ja sam nasjeo na prijevaru…. Identicne mailove sam i ja dobijao. Svakako nam javite ishod. Sada je sve na policiji jer su svi dokazi koji se posjeduju prosljedeni policijskoj upravi Ukoliko imate bilo kakvih pitanja oko SMSaj. Ok super onda da previse ne duljimo novac bih vam uplatio idejom do novca na bankovni racun putem internet bankarstva,samo mi posaljite presliku bankovne karticena koju da vam uplatim novac,ja sam iz Dubrovnika,hvala.

Meni lik danas poslo sms i pito za zadnju cijenu 2 artikla, ja mu odgovorio na mail i lik trazi novfa paypal da mi uplati novce i onda ce kurirska sluzba sve pokupit.